A fűszerpaprika színezéktartalmának meghatározására szolgáló Benedek-féle és a vékonyrétegkromatográfiás módszer összehasonlító vizsgálata
Vergleichende Untersuchungen wurden mit der in Ungarn als Bestimmungsverfahren des Farbstoffgehaltes des Gewürzpaprikas angenommenen Benedekschen Methode und mit einer im Institut für Konservenindustrie und Paprikaindustrie entwickelten dünnschichtchromatographischen Methode durchgeführt. Die Ergebn...
Elmentve itt :
Szerző: | Harkayné Vinkler Margit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Fűszerpaprika |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80615 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló egyszerű módszer
Szerző: Lindner Elek
Megjelent: (1959) -
Csemegekukorica zsengeségének meghatározására szolgáló viszkozimetriás módszer
Szerző: Sebők András, et al.
Megjelent: (1983) -
Fűszerpaprika összes festéktartalmának meghatározása Benedek-féle módszer szerint spektrofotométer felhasználásával II.
Szerző: Juhász Ernő, et al.
Megjelent: (1976) -
Számítógépes spektrumanalízis a fűszerpaprika őrlemény szinezéktartalmának meghatározására
Szerző: Varga László
Megjelent: (1983) -
Fűszerpaprika őrlemény összes festéktartalmának meghatározása Benedek-féle módszer szerint spektrofotométer felhasználásával I.
Szerző: André László
Megjelent: (1976)