Styrol pirolízistermékeinek gázkromatográfiás vizsgálata borban
Die gaschromatographische Untersuchung eines infolge von Luftverunreinigungen in Wein vorkommenden Geschmackfehlers wird besprochen. Es wurde dabei gefunden, dass die Anwesenheit von bei der Herstellung und Bearbeitung von Kunststoffen entstandenen Styrolderivaten bzw. ihren Pyrolyseprodukten in Wei...
Elmentve itt :
Szerző: | Mattyasovszky Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 3 |
Kulcsszavak: | Gázkromatográfa, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80606 |
Hasonló tételek
-
Gyors csersavmeghatározás borban
Szerző: Kolta Rezső, et al.
Megjelent: (1956) -
Ftálimid típusú fungicidek lebomlásának vizsgálata borban
Szerző: Soós Katalin
Megjelent: (1971) -
Gyors szaharóz-kimutatás mustban és borban
Szerző: Telegdy-Kováts László, et al.
Megjelent: (1958) -
Olívaolaj szterinfrakcióinak gázkromatográfiás és tömegspektrográfiás vizsgálata
Szerző: Molnár Jeannette, et al.
Megjelent: (1994) -
Gyümölcspálinkák aromakivonatának gázkromatográfiás vizsgálata nagyobb hőmérsékleten II.
Szerző: Kevei Jánosné
Megjelent: (1972)