Szója- és tejfehérje készítmények proteintartalmának meghatározása automatizált enzimimmun-analitikai eljárással hőkezelt húskészítményekben

A szerzô húskészítmények szójafehérje és kazein tartalmának meghatározására indirekt, kompetitív ELISA-módszert adaptált automatikus, enzimimmun-analitikai mérôrendszerre (Auto-EIA, LABSYSTEMS) megfelelô számítógépes programok kidolgozásával. Így kiküszöbölte a standardok, a minta és a reagens oldat...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kerekes László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1994
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 40 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80517

Hasonló tételek