Szója- és tejfehérje készítmények proteintartalmának meghatározása automatizált enzimimmun-analitikai eljárással hőkezelt húskészítményekben
A szerzô húskészítmények szójafehérje és kazein tartalmának meghatározására indirekt, kompetitív ELISA-módszert adaptált automatikus, enzimimmun-analitikai mérôrendszerre (Auto-EIA, LABSYSTEMS) megfelelô számítógépes programok kidolgozásával. Így kiküszöbölte a standardok, a minta és a reagens oldat...
Elmentve itt :
Szerző: | Kerekes László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1994
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
40 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80517 |
Hasonló tételek
-
Búzalisztek gliadin (glutén)-tartalmának gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai eljárással
Szerző: Kerekes László
Megjelent: (1995) -
Triptofántartalom meghatározása hús és húskészítményekben
Szerző: Rékasiné Szombati Éva, et al.
Megjelent: (1978) -
Nitrit- és nitrát-tartalom meghatározása húsban és húskészítményekben
Megjelent: (1991) -
Tejfehérje meghatározására alkalmas készülék
Szerző: Lendvai Ildikó, et al.
Megjelent: (1976) -
Butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása keveréktakarmányokban fotometriás eljárással
Szerző: Rékasi Tibor, et al.
Megjelent: (1976)