Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése V. a fogyasztói preferencia és averzió dinamikája /

A közlemény áttekintést ad az élelmiszerekkel szembeni fogyasztói preferenciát, illetve averziót befolyásoló tényezõkrõl, melyeket célszerû figyelembe venni már a gyártmányfejlesztés során. Ezáltal nemcsak megelõzhetõ a szükségtelen kudarc, hanem növelhetõ az új termék sikerességének idõtartama is....

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Molnár Pál
Pallóné Kísérdi Imola
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1993
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 39 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Fogyasztói magatartás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80486

Hasonló tételek