Direkt potenciometrikus klorid-tartalom meghatározás módszerösszehasonlító vizsgálata

A szerzők különböző konyhasó-tartalmú húskészítmények és zöldségkonzervek klorid-ion koncentrációjának meghatározását standardizált ionerősségű mintaoldatokból végezték, direkt potenciometrikus módszerrel. Összehasonlító mérőmódszerként a Volhard-féle argentometriás eljárást alkalmazva megállapított...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kerekes László
Bán Szilvia
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1992
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 38 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80444

Hasonló tételek