Quassin természetes keserítőanyag meghatározása tonik üdítőitalokban

A szakirodalmi adatok alapján, de vizsgálataink nyomán is láttuk, hogy a quassin természetes keserítőanyag érzékeny hőre, lúgos, savas ágensekre, melyek a molekulán belül változásokat okozhatnak és ezek bár úgy tűnik a keserítő képességben nem okoznak észrevehető változást, jelentősen megváltoztatjá...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Wittman János
Reszegi Csaba
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1991
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 37 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80386

Hasonló tételek