Az élelmiszerek minősítésének aktuális kérdései

A hibás minőségű élelmiszerek előállítása hátrányos gazdasági és/vagy súlyos büntető következményekkel járhat. Ezért a minősítésnél használt szakkifejezéseknek tartalmi, alaki szempontból jogilag, szakmailag megalapozottaknak kell lenni. A szakkifejezések tartalmi meghatározása a jogszabályok alapjá...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gönczy Árpád
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1989
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 35 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszerellenőrzés - hatósági - Magyarország, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80316

Hasonló tételek