Az élelmiszerek minősítésének aktuális kérdései
A hibás minőségű élelmiszerek előállítása hátrányos gazdasági és/vagy súlyos büntető következményekkel járhat. Ezért a minősítésnél használt szakkifejezéseknek tartalmi, alaki szempontból jogilag, szakmailag megalapozottaknak kell lenni. A szakkifejezések tartalmi meghatározása a jogszabályok alapjá...
Elmentve itt :
Szerző: | Gönczy Árpád |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1989
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
35 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerellenőrzés - hatósági - Magyarország, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80316 |
Hasonló tételek
-
A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése II. a koncentrátum minőségének a biztosítása /
Szerző: Torricella R., et al.
Megjelent: (1985) -
A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése I. a nyers levek minőség szerinti csoportosítása /
Szerző: Torricella R., et al.
Megjelent: (1985) -
Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elmeleti és gyakorlati kérdései II.
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1969) -
Az élelmiszerszabályozás és élelmiszer-biztonság aktuális kérdései
Szerző: Pallóné Kísérdi Imola
Megjelent: (2005) -
Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1969)