Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap 13/1986-1/8 : tartósított termékek konyhasó tartalmának meghatározása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1988
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 34 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80280
LEADER 00861nab a2200205 i 4500
001 acta80280
005 20230826104552.0
008 230803s1988 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap   |h [elektronikus dokumentum] :  |b 13/1986-1/8 : tartósított termékek konyhasó tartalmának meghatározása 
260 |c 1988 
300 |a 59-60 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 34 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80280/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_01_059-060.pdf  |z Dokumentum-elérés