Citrusfélék vizsgálata III. szállítmányok létartalmának vizsgálata /
A szerzők két éven keresztül folyamatosan vizsgálták a beérkező citrusszállítmányok létartalmát. A szokásos formában (termőhely, fajtacsoport, érési idő alapján) differenciált gyümölcsök, szállítmányok létartalmában jól értelmezhető, szignifikáns különbségeket tapasztaltak, noha az egyedi minták szé...
Saved in:
Main Authors: |
Kádas Lajos Kiss Ferenc |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
1988
|
Series: | Élelmiszervizsgálati közlemények
34 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Subjects: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80278 |
Similar Items
-
Citrusfélék vizsgálata I. sérült citrus gyümölcsök légzésintenzitása /
by: Kádas Lajos
Published: (1984) -
A banán gyümölcs keménységének vizsgálata az érlelési folyamat során
by: Kádas Lajos
Published: (1983) -
Kukoricafehérjék vizsgálata III. fehérjefrakciók aminosav összetétele /
by: Sharobeem Samy Fanous, et al.
Published: (1987) -
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata III. a purotionin tisztítása és frakcióinak vizsgálata /
by: Békés Ferenc
Published: (1976) -
Citrus-félék vizsgálata II. az anyagcsere vizsgálata légzésméréssel /
by: Kádas Lajos, et al.
Published: (1985)