Kukorica fehérjék vizsgálata IV. táplálkozástani minőség /
A cikksorozat befejező része a magyar, egyiptomi, német és amerikai kukoricafajták in vitro táplálkozástani adatait közli. Az emészthetőséget multienzimes pHsztát módszerrel, az in vitro biológiai értéket kémiai indexezéssel (Transzformált Gauss indexek) határoztuk meg. Legjobb minőségűnek a single...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sharobeem Samy Fanous Hidvégi Máté Lásztity Radomir Salgó András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1988
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
34 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Táplálkozástudomány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80277 |
Hasonló tételek
-
Kukoricafehérjék vizsgálata II. a fehérjék makrofrakciói /
Szerző: Sharobeem Samy Fanous, et al.
Megjelent: (1987) -
Kukoricafehérjék vizsgálata I. kukoricák fehérjetartalma és aminosav-összetétele /
Szerző: Sharobeem Samy Fanous, et al.
Megjelent: (1987) -
Kukoricafehérjék vizsgálata III. fehérjefrakciók aminosav összetétele /
Szerző: Sharobeem Samy Fanous, et al.
Megjelent: (1987) -
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben IV. patulin meghatározás kapilláris gázkromatográfiával /
Szerző: Bata Árpád, et al.
Megjelent: (1981) -
Növényi fehérjék frakcionálása
Szerző: Korpáczy István
Megjelent: (1956)