Kukorica fehérjék vizsgálata IV. táplálkozástani minőség /

A cikksorozat befejező része a magyar, egyiptomi, német és amerikai kukoricafajták in vitro táplálkozástani adatait közli. Az emészthetőséget multienzimes pHsztát módszerrel, az in vitro biológiai értéket kémiai indexezéssel (Transzformált Gauss indexek) határoztuk meg. Legjobb minőségűnek a single...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sharobeem Samy Fanous
Hidvégi Máté
Lásztity Radomir
Salgó András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1988
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 34 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Táplálkozástudomány
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80277

Hasonló tételek