Érzékszervi körvizsgálat eredményei üdítőitaloknál
A variancia-analízis előfeltételeinek teljesítése esetén körvizsgálattal a vizsgálati hibát jellemző ismételhetőség és összehasonlíthatóság értékek nemcsak analitikai, hanem pontozásos érzékszervi vizsgálati módszerekre is megállapíthatók. Az üdítőitalok érzékszervi minősítésekor fellépő vizsgálati...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó Erzsébet Molnár Pál Gólya Istvánné Ács Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1987
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
33 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80252 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése I. a korszerűsítés főbb feladatai /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1981) -
Élelmiszerek ólom- és kadmium-tartalmának meghatározására szervezett hazai körvizsgálat tapasztalatai
Szerző: Sohár Pálné, et al.
Megjelent: (1992) -
Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei
Szerző: Horváth Eszter, et al.
Megjelent: (2006) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. érzékszervi bírálók képességvizsgálata /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1992)