Élelmiszerek minőségalakulása 1986-ban a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján

A szerző az Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomások hatósági élelmiszerminőség-ellenőrző tevékenysége adatainak és megállapításainak felhasználásával értékelte és szakágazatonként, illetve termékcsoportonként elemezte a Magyarországon 1986-ban előállított élelmiszerek minőségalakulását....

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat Budapest 1987
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 33 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1986, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80246

Hasonló tételek