Élelmiszerek minőségalakulása 1986-ban a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján
A szerző az Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomások hatósági élelmiszerminőség-ellenőrző tevékenysége adatainak és megállapításainak felhasználásával értékelte és szakágazatonként, illetve termékcsoportonként elemezte a Magyarországon 1986-ban előállított élelmiszerek minőségalakulását....
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1987
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
33 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1986, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80246 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek minőségalakulása 1987-ben a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1988) -
Az élelmiszerek minőségalakulása 1996-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1997) -
Az élelmiszerek minőségalakulása 1993-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján
Szerző: Salamon Aurél, et al.
Megjelent: (1994) -
Élelmiszerek minőségalakulása 1985-ben a hatósági élelmiszer-minőségellenőrzés megállapításai alapján
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1986) -
Élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1988-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1989)