Magyar élelmiszervizsgálati módszerek módszerlap - Lisztek mezofil aerob spóraszámának meghatározása
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1985
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
31 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80184 |
Hasonló tételek
-
Magyar élelmiszervizsgálati módszerek módszerlap - Lisztek mezofil aerob mikrobaszámának meghatározása
Megjelent: (1985) -
Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap Lisztek penész-számának meghatározása
Megjelent: (1984) -
Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok III. lisztek mezofil aerob mikrobaszámának és mezofil aerob spóraszámának meghatározása /
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig, et al.
Megjelent: (1985) -
Magyar élelmiszervizsgálati módszerek módszerlap - A tej szárazanyagtartalmának meghatározása
Megjelent: (1985) -
Magyar élelmiszervizsgálati módszerek módszerlap - Fűszerpaprika összes színezéktartalmának meghatározása
Megjelent: (1985)