Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok III. lisztek mezofil aerob mikrobaszámának és mezofil aerob spóraszámának meghatározása /
Methods for the determination of mesophil aerobic microbial and mesophil aerobic spore counts in flour — plate count and MPN (Most Probable Number) methods — were compared by collaborative study in food control laboratories. There is no difference between the sensitivity of the methods either in the...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig Nagel Vilmos Fábri Ilona |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1985
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
31 No. 2 |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80179 |
Hasonló tételek
-
Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok II. nagy cukortartalmú élelmiszerek ozmotoleráns élesztőgombaszámának meghatározása /
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig, et al.
Megjelent: (1985) -
Mikrobiológia módszerösszehasonlító vizsgálatok I. lisztek penész-számának meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig, et al.
Megjelent: (1984) -
Magyar élelmiszervizsgálati módszerek módszerlap - Lisztek mezofil aerob mikrobaszámának meghatározása
Megjelent: (1985) -
Magyar élelmiszervizsgálati módszerek módszerlap - Lisztek mezofil aerob spóraszámának meghatározása
Megjelent: (1985) -
Izoszörp mikrobiológiai minőségének alakulása
Szerző: Büki Istvánné, et al.
Megjelent: (1985)