Magyar élelmiszervizsgálati módszerek módszerlap - Gyümölcssűrítmények

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat Budapest 1985
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 31 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80171
LEADER 00909nab a2200205 i 4500
001 acta80171
005 20230826105417.0
008 230822s1985 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Magyar élelmiszervizsgálati módszerek   |h [elektronikus dokumentum] :  |b módszerlap - Gyümölcssűrítmények 
260 |a Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1985 
300 |a 54-56 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 31 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80171/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1985_01_054-056.pdf  |z Dokumentum-elérés