Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok II. nagy cukortartalmú élelmiszerek ozmotoleráns élesztőgombaszámának meghatározása /
Methods for the determination of osmotolerant yeasts occuring in foods of high sugar content (fruit juice concentrates, honey) were compared on the base of interlaboratory tests organized in food controlling laboratories. The sensitivity, reproducibility (R), repeatability (r), simplicity and quickn...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig Nagel Vilmos Fábri Ilona |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1985
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
31 No. 1 |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80163 |
Hasonló tételek
-
Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok III. lisztek mezofil aerob mikrobaszámának és mezofil aerob spóraszámának meghatározása /
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig, et al.
Megjelent: (1985) -
Mikrobiológia módszerösszehasonlító vizsgálatok I. lisztek penész-számának meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig, et al.
Megjelent: (1984) -
Izoszörp mikrobiológiai minőségének alakulása
Szerző: Büki Istvánné, et al.
Megjelent: (1985) -
A csomagolóanyagok és a csomagolás jelentősége az élelmiszerek mikrobiológiai minőségének megőrzésében = The significance of packaging materials and packaging in preserving microbiological food quality
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig
Megjelent: (2015) -
Direkt potenciometrikus klorid-tartalom meghatározás módszerösszehasonlító vizsgálata
Szerző: Kerekes László, et al.
Megjelent: (1992)