Élelmiszeripari kutatások eredményei VI. a söripari és a konzervipari kutatómunka gyakorlati eredményei /
Analysing the activities of research and development in the V. five year plan period (1976-80) it can he established, that in the field of brewing industry a fruitful work was performed and the predominant part of the results of research work was directly put into practice. The activities of researc...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó S. András Szórád László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Budapest
1985
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
31 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - kutatás, Söripar, Konzervipar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80160 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszeripari kutatások eredményei V. a dohányipari kutatómunka gyakorlati eredményei /
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1984) -
Élelmiszeripari kutatások eredményei VII. a baromfiiparban végzett kutatómunka gyakorlati eredményei /
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1985) -
Élelmiszeripari kutatások eredményei III. növényolajipari kutatások gyakorlati eredményei /
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1983) -
Élelmiszeripari kutatások eredményei IV. a cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei /
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1984) -
Élelmiszeripari kutatások eredményei II. a sütőipari kutatás és műszaki fejlesztés gyakorlati hasznosításra átadott, illetve átadható eredményei /
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1983)