A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Barendsz A. W.
Molnár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2004
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 50 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Hollandia, Élelmiszerbiztonság - Hollandia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80104
LEADER 00968nab a2200229 i 4500
001 acta80104
005 20230826090218.0
008 230728s2004 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Barendsz A. W. 
245 1 2 |a A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Barendsz A. W. 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2004 
300 |a 69-85 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 50 No. 2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Hollandia, Élelmiszerbiztonság - Hollandia 
700 0 1 |a Molnár Pál  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80104/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_069-085.pdf  |z Dokumentum-elérés