|
|
|
|
LEADER |
00966nab a2200217 i 4500 |
001 |
acta80069 |
005 |
20230826090709.0 |
008 |
230728s2002 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Várkonyi Gábor
|
245 |
1 |
2 |
|a A tudományos együttműködés új dimenzióit tárja fel a 6. Keretprogram
|h [elektronikus dokumentum] :
|b az Európai Kutatási Tér (ERA) és a keretprogramok /
|c Várkonyi Gábor
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2002
|
300 |
|
|
|a 161-167
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 48 No. 3-4
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszertudomány - kutatás - program - beszámoló
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80069/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_161-167.pdf
|z Dokumentum-elérés
|