A tudományos együttműködés új dimenzióit tárja fel a 6. Keretprogram az Európai Kutatási Tér (ERA) és a keretprogramok /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Várkonyi Gábor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2002
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 48 No. 3-4
Kulcsszavak:Élelmiszertudomány - kutatás - program - beszámoló
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80069
LEADER 00966nab a2200217 i 4500
001 acta80069
005 20230826090709.0
008 230728s2002 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Várkonyi Gábor 
245 1 2 |a A tudományos együttműködés új dimenzióit tárja fel a 6. Keretprogram   |h [elektronikus dokumentum] :  |b az Európai Kutatási Tér (ERA) és a keretprogramok /  |c  Várkonyi Gábor 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2002 
300 |a 161-167 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 48 No. 3-4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszertudomány - kutatás - program - beszámoló 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80069/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_161-167.pdf  |z Dokumentum-elérés