|
|
|
|
LEADER |
01033nab a2200253 i 4500 |
001 |
acta80050 |
005 |
20230826090932.0 |
008 |
230727s2001 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Baticz Orsolya
|
245 |
1 |
0 |
|a Kísérlettervezés alkalmazása tej acetontartalom FIA-eljárással történő meghatározásának optimálására
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Baticz Orsolya
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2001
|
300 |
|
|
|a 113-126
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 47 No. 3-4
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerkémia - módszer
|
700 |
0 |
1 |
|a Kemény Sándor
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Vidács László
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Tömösközi Sándor
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80050/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_113-126.pdf
|z Dokumentum-elérés
|