Kísérlettervezés alkalmazása tej acetontartalom FIA-eljárással történő meghatározásának optimálására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Baticz Orsolya
Kemény Sándor
Vidács László
Tömösközi Sándor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2001
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 47 No. 3-4
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80050
LEADER 01033nab a2200253 i 4500
001 acta80050
005 20230826090932.0
008 230727s2001 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Baticz Orsolya 
245 1 0 |a Kísérlettervezés alkalmazása tej acetontartalom FIA-eljárással történő meghatározásának optimálására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Baticz Orsolya 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2001 
300 |a 113-126 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 47 No. 3-4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia - módszer 
700 0 1 |a Kemény Sándor  |e aut 
700 0 1 |a Vidács László  |e aut 
700 0 1 |a Tömösközi Sándor  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80050/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_113-126.pdf  |z Dokumentum-elérés