Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Weglárzné Gasztonyi Katalin
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2001
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 47 No. 3-4
Kulcsszavak:Szalmonella, Fertőző betegségek - baktérium, Mikrobiológia, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80049
LEADER 00966nab a2200217 i 4500
001 acta80049
005 20230826090933.0
008 230727s2001 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Weglárzné Gasztonyi Katalin 
245 1 0 |a Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Weglárzné Gasztonyi Katalin 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2001 
300 |a 103-112 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 47 No. 3-4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Szalmonella, Fertőző betegségek - baktérium, Mikrobiológia, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80049/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_103-112.pdf  |z Dokumentum-elérés