A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bognár Antal
Molnár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1999
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 45 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80002
LEADER 00945nab a2200229 i 4500
001 acta80002
005 20230826091348.0
008 230727s1999 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Bognár Antal 
245 1 2 |a A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bognár Antal 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 1999 
300 |a 131-148 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 45 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripari technológia 
700 0 1 |a Molnár Pál  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80002/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_03_131-148.pdf  |z Dokumentum-elérés