Beszámoló "Az adalékanyagok felhasználásának új szabályai" című szakmai továbbképző rendezvényről

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Molnár Pál
Komáromy Attiláné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1998
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 44 No. 4
Kulcsszavak:Adalékanyag - élelmiszeripar, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79983
LEADER 00995nab a2200229 i 4500
001 acta79983
005 20230826091625.0
008 230726s1998 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Molnár Pál 
245 1 0 |a Beszámoló "Az adalékanyagok felhasználásának új szabályai" című szakmai továbbképző rendezvényről  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Molnár Pál 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 1998 
300 |a 236-243 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 44 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Adalékanyag - élelmiszeripar, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás 
700 0 1 |a Komáromy Attiláné  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79983/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_04_236-243.pdf  |z Dokumentum-elérés