"SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Barylko-Pikielna Nina
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1998
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 44 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79959
LEADER 00883nab a2200217 i 4500
001 acta79959
005 20230826091623.0
008 230726s1998 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Barylko-Pikielna Nina 
245 1 0 |a "SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Barylko-Pikielna Nina 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 1998 
300 |a 28-37 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 44 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79959/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_01_028-037.pdf  |z Dokumentum-elérés