HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sebők András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1997
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 43 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79950
LEADER 00903nab a2200217 i 4500
001 acta79950
005 20230826091908.0
008 230726s1997 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Sebők András 
245 1 0 |a HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sebők András 
260 |c 1997 
300 |a 287-290 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 43 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79950/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_287-290.pdf  |z Dokumentum-elérés