|
|
|
|
LEADER |
00903nab a2200217 i 4500 |
001 |
acta79950 |
005 |
20230826091908.0 |
008 |
230726s1997 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Sebők András
|
245 |
1 |
0 |
|a HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Sebők András
|
260 |
|
|
|c 1997
|
300 |
|
|
|a 287-290
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 43 No. 4
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79950/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_287-290.pdf
|z Dokumentum-elérés
|