A zseletin, a módosított keményítő és a tej zsírmentes szárazanyagainak kölcsönhatása hőkezelt joghurtokban
Elmentve itt :
Szerző: | McGlinchey Noel |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
1997
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
43 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79932 |
Hasonló tételek
-
A vaj zsírmentes szárazanyag tartalmának meghatározásával kapcsolatos összehasonlító vizsgálatok
Szerző: Szabó Edit, et al.
Megjelent: (1983) -
Keményítő meghatározása "CONTIFLO" automatikus elemzővel
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1988) -
A fehérje táplálkozási értékének változása hőkezelt tejporokban
Szerző: Dworschák Ernő, et al.
Megjelent: (1972) -
A kalcium meghatározása módosított komplexometriás eljárással csont és tej hamuból
Szerző: Borusné Böszörményi Nóra
Megjelent: (1974) -
Keményítő vízfelvételének meghatározására szolgáló módszerek vizsgálata
Szerző: Rajky Antalné, et al.
Megjelent: (1955)