Különböző állatfajok májának megkülönböztetése ásványi összetétel alapján
Sertés-, marha-, juh- és kecskemáj ásványi összetételének jellemzésére adatbázist hoztak létre, majd értékelésükre alakfelismerõ módszereket alkalmaztak. A kapott statisztikai jellemzõk szerint a vizsgált állatfajok mája ásványi komponenseik alapján jól megkülönböztethetõ egymástól. Database for min...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Örsi Ferenc Sarudi Imre Lassú Istvánné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
1997
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
43 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79929 |
Hasonló tételek
-
Akácmézek ásványi összetétele és ennek összefüggései a növénnyel és a talajjal
Szerző: Varjú Mihály
Megjelent: (1970) -
BSE kockázathordozó anyagok és állatfajok meghatározása
Szerző: Lübbe W., et al.
Megjelent: (2004) -
Vanillin és bourbonal megkülönböztetése papiros kromatográfiás módszerrel
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1958) -
Élelmiszerek ásványi anyag tartalma ozmium az élelmiszerekben /
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2020) -
Egyes diétás élelmiszerek ásványi anyag tartalmának vizsgálata
Szerző: Lásztity Alexandra, et al.
Megjelent: (1983)