Az élelmiszervegyészek tevékenységi területe

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1997
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 43 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszervegyészet, Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79921
LEADER 00851nab a2200217 i 4500
001 acta79921
005 20230826091908.0
008 230725s1997 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Molnár Pál 
245 1 3 |a Az élelmiszervegyészek tevékenységi területe  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Molnár Pál 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 1997 
300 |a 52-56 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 43 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervegyészet, Élelmiszerkémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79921/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_01_052-056.pdf  |z Dokumentum-elérés