Glükóztartalom enzimes meghatározása kísérleti mintákban

A glükóztartalom meghatározására biztonságosan mérhetõ enzimes módszert alkalmaztunk. A vizsgálati minták mérésére kísérleti úton egy megfelelõ összetételû glükózoxidáz, peroxidáz, orto-dianizidin reagensoldatot állítottunk elõ. A színintenzitás változását spektrofotométerrel határoztuk meg. A módsz...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Temesvári János
Hoschke Ágoston
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1997
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 43 No. 1
Kulcsszavak:Enzimológia - kutatás, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79919

Hasonló tételek