A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
1996
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
42 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - felsőoktatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79893 |
Hasonló tételek
-
Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására
Megjelent: (2002) -
Táplálkozástudomány és élelmiszerkémia
Szerző: Tarján Róbert
Megjelent: (1969) -
Az élelmiszerkémia fejlődésének irányai
Szerző: Solms Jürg
Megjelent: (1992) -
Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz /
Szerző: Fenwick Roger
Megjelent: (2011) -
Tradíciók és megújulások megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás szövege /
Szerző: Salgó András
Megjelent: (2022)