Takarmányok aminosav összetételének meghatározása GC-MS módszerrel
A takarmányok aminosavkomponenseinek mérésére módszer kidolgozása volt a cél a szokásos savas úton elõállított hidrolizátum szilárd fázisú extrakcióval történõ tisztításán keresztül. Az irodalomban talált eljárásokat továbbfejlesztve megvalósult az aminosavak N-(O)-TBDMS származékainak elõállítása é...
Elmentve itt :
Szerző: | Muránszky Géza |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
1996
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
42 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79890 |
Hasonló tételek
-
Takarmányok és élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása különböző fehérje hidrolízis módszerekkel
Szerző: Csapó János
Megjelent: (1983) -
A friss és aszalt kajszibarack illattulajdonságainak összehasonlítása GC-MS módszerrel
Szerző: Csóka Mariann, et al.
Megjelent: (2007) -
Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma II. az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása OPA/TATG származékképzés után /
Szerző: Folestad Staffan, et al.
Megjelent: (1994) -
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész a tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása /
Szerző: Kiss Dóra, et al.
Megjelent: (2020) -
Virágporok és mézek aminosav-összetételének vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2019)