Takarmányok aminosav összetételének meghatározása GC-MS módszerrel

A takarmányok aminosavkomponenseinek mérésére módszer kidolgozása volt a cél a szokásos savas úton elõállított hidrolizátum szilárd fázisú extrakcióval történõ tisztításán keresztül. Az irodalomban talált eljárásokat továbbfejlesztve megvalósult az aminosavak N-(O)-TBDMS származékainak elõállítása é...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Muránszky Géza
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 1996
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 42 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79890

Hasonló tételek