|
|
|
|
LEADER |
01001nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta79866 |
005 |
20230826102347.0 |
008 |
230724s1995 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Molnár Pál
|
245 |
1 |
2 |
|a A IX. IUFoST Világkongresszus
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Molnár Pál
|
260 |
|
|
|c 1995
|
300 |
|
|
|a 231-233
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 41 No. 3
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - beszámoló, Élelmiszerbiztonság - beszámoló, Élelmiszeripari technológia - beszámoló
|
710 |
|
|
|a Nemzetközi Élelmiszertudományi és Technológiai Unió Konferenciája (9.) (1995) (Budapest)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79866/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_03_231-233.pdf
|z Dokumentum-elérés
|