Tehéntej meghatározása hazai sajtokban izoelektromos fókuszálással

A szerzõk kimutatták és mennyiségileg meghatározták a tehéntejbõl származó kazein frakciót juh- és tehéntej keverékekbõl, valamint hazai sajtokból. A vizsgálatokat kisebb módosításokkal, illetve továbbfejlesztéssel egy EU-szabvány elõírásai alapján végezték. A módszer lényege, hogy a sajtmintákból i...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szerdahelyi Emőke
Hajós Gyöngyi
Molnár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1995
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 41 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79865

Hasonló tételek