Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VI. a profilanalízis és a higításos profilanalízis módszertana /
A közleménysorozat VI. része részletes irodalmi áttekintés alapján ismerteti a profilanalízis és a hígításos profilanalízis módszertanát, a vizsgáló személyek felkészítését és a vizsgálatok végrehajtását. Néhány termék vizsgálati eredményeinek bemutatásával jelzi a módszer elônyeit és használhatóság...
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1995
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
41 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79863 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. érzékszervi bírálók képességvizsgálata /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1992) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1996) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése III. gyümölcslevek szakértői és fogyasztói minősítése /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése I. a korszerűsítés főbb feladatai /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1981)