Különböző tejadalékok hatása kávéitalok aromájának felszabadulására
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bücking M. Steinhart H. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2007
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
53 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79782 |
Hasonló tételek
-
Kávéitalok minőségének alakulása
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1956) -
Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái
Szerző: Bálint Ildikó
Megjelent: (2016) -
Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1961) -
Presszó-kávéitalok tartalmasságának ellenőrzése a fajlagos vezetőképesség mérése alapján
Szerző: Sarudi Imre, et al.
Megjelent: (1968) -
Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira
Szerző: Zay Katalin, et al.
Megjelent: (2018)