RFID (EPC) - A legújabb technológia az élelmiszerek nyomonkövetésére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kétszeri Dávid
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2007
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 53 No. 1
Kulcsszavak:RFID, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79772
LEADER 00871nab a2200217 i 4500
001 acta79772
005 20230826085128.0
008 230721s2007 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kétszeri Dávid 
245 1 0 |a RFID (EPC) - A legújabb technológia az élelmiszerek nyomonkövetésére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kétszeri Dávid 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2007 
300 |a 13-25 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 53 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a RFID, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79772/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_01_013-025.pdf  |z Dokumentum-elérés