Kávé mennyiségi és minőségi ízjellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kántor Dávid Balázs Mészáros Péter Fekete András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2006
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
52 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79764 |
Hasonló tételek
-
Gyümölcslevek minőségi jellemzése elektronikus nyelvvel = Qualitative analysis of fruit juice by electronic tongue
Szerző: Kovács Zoltán, et al.
Megjelent: (2008) -
A sikér mennyiségi és minőségi vizsgálatának kérdései
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1965) -
A kávé minőségalakulása II. pörkölt kávé /
Szerző: Sebők Lajos
Megjelent: (1961) -
A kávé minőségalakulása III. eszpresszó kávé /
Szerző: Sebők Lajos
Megjelent: (1962) -
Hajfestőszerekben levő néhány aromás diamin kimutatása és mennyiségi meghatározása vékonyréteg-kromatográfia alkalmazásával
Szerző: Pintér Imre, et al.
Megjelent: (1966)