Kávé mennyiségi és minőségi ízjellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kántor Dávid Balázs
Mészáros Péter
Fekete András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2006
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 52 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79764
LEADER 00998nab a2200241 i 4500
001 acta79764
005 20230826085431.0
008 230721s2006 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kántor Dávid Balázs 
245 1 0 |a Kávé mennyiségi és minőségi ízjellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kántor Dávid Balázs 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2006 
300 |a 216-223 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 52 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia 
700 0 1 |a Mészáros Péter  |e aut 
700 0 1 |a Fekete András  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79764/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_216-223.pdf  |z Dokumentum-elérés