Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pásztohy András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2006
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 52 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79749
LEADER 00914nab a2200217 i 4500
001 acta79749
005 20230826085432.0
008 230721s2006 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Pásztohy András 
245 1 3 |a Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Pásztohy András 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2006 
300 |a 69-76 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 52 No. 2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79749/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_069-076.pdf  |z Dokumentum-elérés