B2 vitamin mennyiségi meghatározása
Elmentve itt :
Szerző: | Kalman A. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2005
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
51 No. 3 |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia - vitamin, Élelmiszerkémia, Vitamin-B2 |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79733 |
Hasonló tételek
-
Módosított eljárás А-vitamin mennyiségi meghatározására
Szerző: Géczy György
Megjelent: (1962) -
B6-vitamin meghatározása élelmiszerekben és ételekben, mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Telegdy-Kováts Magda
Megjelent: (1965) -
Formaldehid mennyiségi koloriméteres meghatározása rezorcinnal lúgos közegben
Szerző: Korpáczy István
Megjelent: (1958) -
А T-2 Fusarium toxin kimutatása és mennyiségi meghatározása mikrobiológiai eljárással
Szerző: Téren József, et al.
Megjelent: (1974) -
Fogmosás után a szájban visszamaradó fogkrém mennyiségi meghatározása
Szerző: Nagy Zoltánné
Megjelent: (1965)