A táplálekallergiás fogyasztók táplálkozási biztonsága közös ügy
A közlemény a táplálékallergia gyakoriságának, klinikumának, dietoterápiájának és prevenciójának kérdéseit tárgyalja. Sorra veszi azokat a legfontosabb lehetåségeket, amelyek az allergiás betegek biztonságos élelmiszer választását segítik. Megállapítja, hogy – bár az élelmiszer-jelölés a legtöbb emb...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Barna Mária Pálfi Erzsébet Horváth Zoltánné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2009
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
55 No. 2 |
Kulcsszavak: | Táplálkozás - allergia, Táplálkozástudomány, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79705 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink minősége és biztonsága
Szerző: Käferstein Fritz K., et al.
Megjelent: (1996) -
Állati eredetű élelmiszerek mikrobiológiai biztonsága Magyarországon
Szerző: Sréterné Lancz Zsuzsa, et al.
Megjelent: (2008) -
Gyümölcsalapanyagok cukortartalmának táplálkozási jelentősége
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1972) -
Fehérje fogyasztásunk és annak táplálkozási értékelése
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1979) -
A magyar fogyasztók krónikus aflatoxin M1 expozíciója
Szerző: Kerekes Kata, et al.
Megjelent: (2021)