Codex irányelvek és módszerek a biotechnológiai eredetű élelmiszerek elemzésének validálására és minőségellenőrzésére = Codex guidelines for validation and quality control for analysis of food originated from biotechnology

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2008
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 54 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszeripar - szabványok - kódex
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79677
LEADER 01042nab a2200205 i 4500
001 acta79677
005 20230826084900.0
008 230719s2008 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Codex irányelvek és módszerek a biotechnológiai eredetű élelmiszerek elemzésének validálására és minőségellenőrzésére = Codex guidelines for validation and quality control for analysis of food originated from biotechnology  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2008 
300 |a 110-122 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 54 No. 2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszeripar - szabványok - kódex 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79677/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_110-122.pdf  |z Dokumentum-elérés