|
|
|
|
LEADER |
01042nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta79677 |
005 |
20230826084900.0 |
008 |
230719s2008 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
245 |
0 |
0 |
|a Codex irányelvek és módszerek a biotechnológiai eredetű élelmiszerek elemzésének validálására és minőségellenőrzésére = Codex guidelines for validation and quality control for analysis of food originated from biotechnology
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 110-122
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 54 No. 2
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszeripar - szabványok - kódex
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79677/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2008_02_110-122.pdf
|z Dokumentum-elérés
|