Arzénvizsgálatok ivóvízből és élelmiszerekből = Determination of arsenic in drinking water and several food items

Az ivóvíz arzéntartalma közösségi jogi szabályozás szerint az Európai Unióban legfeljebb 10 pg/L lehet. Ezzel szemben a magyar szabályozás által megengedett arzénkoncentráció az harmonizáció előtt 50 pg/L volt. A szerzők dolgozatukban azt vizsgálták, hogy az EU által előírt, az egykori magyar szabál...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sugár Éva
Mihucz Viktor Gábor
Záray Gyula
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2014
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 60 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - arzén, Ivóvíz szennyeződése - arzén, Élelmiszerkémia, Vízkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79618

Hasonló tételek