Telepszámok szerepe az ivóvíz-szolgáltatásban = The role of colony count in water supply
Az ivóvíz az egyik legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer, amelyre jellemző, hogy kémiai-fizikai tulajdonságai állandónak mondhatók, de biológiailag aktív közeg, amit a víziközmű üzemeltetők fertőtlenítéssel tudnak szabályozni. A kezelés hatékonyságának ellenőrzésében a fekális szennyeződést jelző ba...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Párkány-Simon Beatrix Brumbauer Anikó |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2014
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
60 No. 2 |
Kulcsszavak: | Ivóvíz - minőség, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat, Mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79617 |
Hasonló tételek
-
Ivóvíz mikrobiológiai vizsgálatok 1967. évben
Szerző: Török Piroska
Megjelent: (1968) -
Influence of somatic cell count in raw milk on cheese production
Szerző: Kocoski Ljubce, et al.
Megjelent: (2011) -
Analysis of Hungarian biofuel supply chain
Szerző: Vida Adrienn, et al.
Megjelent: (2011) -
The food supply system - challenges of the present and plans for the future
Szerző: Szűcs Viktória, et al.
Megjelent: (2020) -
The food supply system part 2 - domestic challenges, possible solutions
Szerző: Szűcs Viktória, et al.
Megjelent: (2020)