Telepszámok szerepe az ivóvíz-szolgáltatásban = The role of colony count in water supply

Az ivóvíz az egyik legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer, amelyre jellemző, hogy kémiai-fizikai tulajdonságai állandónak mondhatók, de biológiailag aktív közeg, amit a víziközmű üzemeltetők fertőtlenítéssel tudnak szabályozni. A kezelés hatékonyságának ellenőrzésében a fekális szennyeződést jelző ba...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Párkány-Simon Beatrix
Brumbauer Anikó
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2014
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 60 No. 2
Kulcsszavak:Ivóvíz - minőség, Élelmiszerkémia, Élelmiszervizsgálat, Mikrobiológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79617

Hasonló tételek