Táplálkozásgenomika és élelmiszervizsgálat = Nutrigenomics and food investigation
A táplálkozásgenomika egy viszonylag új tudományterület, amely felhasználva a táplálkozástudomány és funkcionális genomika módszereit, a tápanyagbevitel és a humán genom közötti kölcsönhatásokat tanulmányozza. A táplálkozásgenomika eltér a konvencionális táplálkozástól, a fogyasztókat nem tekinti az...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2012
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
58 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszertudomány - kutatás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79562 |
Hasonló tételek
-
Mikroelemek esszencialitása és az élelmiszervizsgálat = Essentiality of trace elements and food investigations
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2013) -
Számítógépes élelmiszervizsgálat és minőségellenőrzés
Megjelent: (1982) -
Elektronikus orr - az élelmiszervizsgálat sok célra használható új eszköze = Electronic nose - a new multi-purpose tool for food investigation
Szerző: Farkas Valér, et al.
Megjelent: (2013) -
Investigation of the strontium content of foods and the biological role of strontium
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2017) -
Experiments of food investigations in the education of high school students
Szerző: Szabó Gergely Levente, et al.
Megjelent: (2017)