Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fenwick Roger
Testületi szerző: Eurofoodchem Konferencia (16.) (2011) (Gdansk)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2011
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 57 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló, Egészségügy
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79552
LEADER 00991nab a2200229 i 4500
001 acta79552
005 20230826083258.0
008 230719s2011 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Fenwick Roger 
245 1 0 |a Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban  |h [elektronikus dokumentum] :  |b Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz /  |c  Fenwick Roger 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2011 
300 |a 181-182 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 57 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló, Egészségügy 
710 |a Eurofoodchem Konferencia (16.) (2011) (Gdansk) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79552/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_03_181-182.pdf  |z Dokumentum-elérés