|
|
|
|
LEADER |
00991nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta79552 |
005 |
20230826083258.0 |
008 |
230719s2011 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Fenwick Roger
|
245 |
1 |
0 |
|a Eurofoodchem XVI Konferencia Gdanskban
|h [elektronikus dokumentum] :
|b Az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz /
|c Fenwick Roger
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 181-182
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 57 No. 3
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló, Egészségügy
|
710 |
|
|
|a Eurofoodchem Konferencia (16.) (2011) (Gdansk)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79552/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2011_03_181-182.pdf
|z Dokumentum-elérés
|