Hat szigma az élelmiszertermelésben - a biológiai folyamatok optimalizálásának kihívásai = Six sigma in food production - challenges for 'bio' process optimization

A fogyasztói magatartás változásai és az ipari élelmiszer-előállítás terén elért technológiai haladás egyaránt igényli az innovatív minőségügyi stratégiák létét. A legutóbbi időkben különösen a sertéshús ágazatban honosodtak meg a kényelmi termékek előállítását lehetővé tevő innovatív minőségügyi st...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Brinkmann Detert
lbald Rolf
Klauke Thorsten
Petersen Brigitte
További közreműködők: Várkonyi Gábor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2011
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 57 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszertermelés, Húsipar, Élelmiszeripar, Élelmiszertudomány
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79545

Hasonló tételek