Hat szigma az élelmiszertermelésben - a biológiai folyamatok optimalizálásának kihívásai = Six sigma in food production - challenges for 'bio' process optimization
A fogyasztói magatartás változásai és az ipari élelmiszer-előállítás terén elért technológiai haladás egyaránt igényli az innovatív minőségügyi stratégiák létét. A legutóbbi időkben különösen a sertéshús ágazatban honosodtak meg a kényelmi termékek előállítását lehetővé tevő innovatív minőségügyi st...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Brinkmann Detert lbald Rolf Klauke Thorsten Petersen Brigitte |
---|---|
További közreműködők: | Várkonyi Gábor |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2011
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
57 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszertermelés, Húsipar, Élelmiszeripar, Élelmiszertudomány |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79545 |
Hasonló tételek
-
A lean six sigma jelentősége a kutatásban = The importance of lean six sigma in the research
Szerző: Pakurár Miklós, et al.
Megjelent: (2015) -
QUARISMA - Minőség- és kockázatmenedzsment a hústermelő láncokban = QUARISMA - Quality and Risk Management in meat producing chains
Szerző: Lang Juliane, et al.
Megjelent: (2011) -
Introduction of six sigma tools into the supply chain quality management of feed production
Szerző: Csikai Andrea
Megjelent: (2010) -
Videofelvételek optimalizálásának lehetősége az orvosképzésben
Szerző: Ferenci József
Megjelent: (1982) -
Challenges of sustainable food technology a review /
Szerző: Tolnay Anita, et al.
Megjelent: (2020)