A Mixolab technika alkalmazási lehetőségei = The applicability of the Mixolab technique
A Mixolab készülék az utóbbi években kifejlesztett, komplex reológiai módszer, mely különösen alkalmas gabonák, lisztek és egyéb élelmiszeripari anyagok minőségének elemzésére. Más reológiai módszerekkel összevetve nagy előnye, hogy egyszeri teszt során ad információt a keverés (dagasztás) és hőkeze...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Hódsági Mária Gelencsér Tímea Salgó András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2010
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
56 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79526 |
Hasonló tételek
-
A gyors viszkoanalizátoros technika alkalmazási lehetőségei
Szerző: Juhász Réka, et al.
Megjelent: (2006) -
SPME-GC technika alkalmazása élelmiszertechnológiai kutatásokban = Application of SPME-GC technique in research of food-technology
Szerző: Dalmadi István, et al.
Megjelent: (2011) -
A glikémiás index in vivo meghatározási lehetőségei
Szerző: Gelencsér Tímea, et al.
Megjelent: (2009) -
Pszeudocereália alkalmazási lehetőségei a termékfejlesztésben
Szerző: Szedljak Ildikó, et al.
Megjelent: (2018) -
A glikémiás index fogalma és in vitro meghatározási lehetőségei
Szerző: Gelencsér Tímea, et al.
Megjelent: (2009)