Traditions and renewals commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME /
Elmentve itt :
Szerző: | Salgó András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia, Müszaki egyetem története - Budapest |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/4-1-ENG |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79494 |
Hasonló tételek
-
Tradíciók és megújulások megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás szövege /
Szerző: Salgó András
Megjelent: (2022) -
Traditional and modern foods
Szerző: Balogh Sándor, et al.
Megjelent: (2011) -
Az élelmiszerbiztonság analitikai kérdései, különös tekintettel a klímaváltozásra = Analytical challenges of food safety with particular reference to the climatic change
Szerző: Farkas József, et al.
Megjelent: (2010) -
Teaching chemistry, biology and physics with the help of food analytical experiments
Szerző: Bozi János, et al.
Megjelent: (2016) -
A 75 éves Lásztity Radomir köszöntése
Szerző: Salgó András
Megjelent: (2004)