Tradíciók és megújulások megemlékezés a BME Élelmiszerkémia Tanszék alapításának 100. évfordulóján - a visszatekintő előadás szövege /
Elmentve itt :
Szerző: | Salgó András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2022
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
68 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - tanszék, Műszaki egyetem története - Budapest |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.52091/EVIK-2022/4-1-HUN |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79493 |
Hasonló tételek
-
Traditions and renewals commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME /
Szerző: Salgó András
Megjelent: (2022) -
Táplálkozástudomány és élelmiszerkémia
Szerző: Tarján Róbert
Megjelent: (1969) -
Az élelmiszerkémia fejlődésének irányai
Szerző: Solms Jürg
Megjelent: (1992) -
Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására
Megjelent: (2002) -
A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1996)